|
עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
| מחבר |
הודעה |
|
Roma
|
נושא ההודעה: חדש! שירות תכנות רובוטים(EA) למטה טרידר פורסם: 14 מרץ 2010, 16:53 |
|
|
|
 |
|
 |
|
izhak_hodeda
|
נושא ההודעה: Re: חדש! שירות תכנות רובוטים(EA) למטה טרידר פורסם: 12 יולי 2010, 14:49 |
|
|
|
רומה שלום
האם יש לך אקספרט מיוחד שאתה ממליץ להשתמש בו , שיש בו כדי להגיע עד כדי 50 פיפסים,לא חשוב אם בטווחי הלונג,או השורט ? תודה איציק
|
|
 |
|
 |
|
Roma
|
נושא ההודעה: Re: חדש! שירות תכנות רובוטים(EA) למטה טרידר פורסם: 12 יולי 2010, 14:52 |
|
|
|
אהלן איציק,
אני לא מוכר אקספרטים אם זאת השאלה שלך.
אם יש לך אסטרטגיה שאתה רואה שהיא עובדת בעין בגרף ואתה רוצה לתכנת אותה אז אני אוכל לתת לך מענה.
רומה
_________________ טימושפולסקי רומה, roma@yfx.co.il "הניתוחים, הסקירות ורעיונות המסחר שמופיעים בסקירה זו, הכוללים אפשרויות פעולה,
מובאים לצורך מידע כללי בלבד,
ואין לראות בהם משום המלצה ו/או ייעוץ לגבי כדאיות ההשקעה במניות/מט"ח ו/או כלים פיננסיים נוספים"
|
|
 |
|
 |
|
izhak_hodeda
|
נושא ההודעה: Re: חדש! שירות תכנות רובוטים(EA) למטה טרידר פורסם: 12 יולי 2010, 14:57 |
|
|
|
רומה שלום לא התכוונתי לקנייה/מכירה של אקספרט כל שהוא , אני יודע שבתוכנה של "מטה טריידר" שאני משתמש בה יש הרבה אקספרטים שאני לא יודע מה טיבם , לכן אני גם נמנע מלהשתמש בהם , ומכאן היתה השאלה , אם יש בתוכנה אקספרט שאתה מכיר , או שנכתב לאחרונה ,ואם כן למה הוא מתאים ? תודה איציק
|
|
 |
|
 |
|
Roma
|
נושא ההודעה: Re: חדש! שירות תכנות רובוטים(EA) למטה טרידר פורסם: 12 יולי 2010, 15:09 |
|
|
|
ואו עזוב את האקספרטים החינם שיש שם רק נזק הם מביאים.
כל האקספרטים שם לא שווים לאורך זמן הרבה.
אם עושים אקספרט עדיף לבנות אותו לבד.
_________________ טימושפולסקי רומה, roma@yfx.co.il "הניתוחים, הסקירות ורעיונות המסחר שמופיעים בסקירה זו, הכוללים אפשרויות פעולה,
מובאים לצורך מידע כללי בלבד,
ואין לראות בהם משום המלצה ו/או ייעוץ לגבי כדאיות ההשקעה במניות/מט"ח ו/או כלים פיננסיים נוספים"
|
|
 |
|
 |
|
עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד |
| |
|
|
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה
|
שערי מט"ח בחסות פורקס פרוז - הפורטל למסחר במט"ח שערי ריביות בחסות פורקס פרוז הנתונים באדיבות פורקס פרוז
|
 |